Har lest en del om Kindle vs iPad, og den nye Kindle skal være bedre enn iPad. Bl.a så er skjermen til nye Kindle bedre enn iPad for lesing. Vet ikke om alle nettbrett har med den funksjonen der du kan slå opp på ord (norsk eller andre språk), men det er vel verdt å ha et brett med slike muligheter (da kan man jo stave seg frem på en rekke språk - noe jeg synes er gøy).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg har ogsaa en Kindle Fire, men foretrekker aa lese boekene paa lesebrett pga eink teknologien. Mye lettere for oeynene. Kindle Fire er knallbra, og gaar ogsaa til lesing, men som sagt er eink bedre. Det kommer ganske snart lesebrett med MIRASOL fargeskjerm, som skal gi samme leseopplevelse som eink teknologien, men en KOBO faar du fint til rundt 100 US$ paa ebay.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må si jeg har problemer med å forstå sammenligning mellom kindle, og andre rene lesebrett, med iPad, og andre nettbrett.
Det blir litt som å sammenligne sykler og lastebiler. Ja greit, du kommer deg sikkert fra a til b med begge to, og de har hjul. Men der stopper stort sett likhetene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

He-he, enig i det. Det var kun selve skjermen jeg hadde i tankene. Skjermen på iPad skal gi en dårligere leseopplevelse enn skjermen på nye Kindle i følge "eksperter"/journalister som har skrevet medieanmeldelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var jo litt tilfeldig at min litt krasse bemerkning kom som svar til ditt innlegg, for det virker som det er en vrangforestilling som er ganske utbredt her. Lesebrett og nettbrett blir sammenlignet og sidestilt over en lav terskel.
Jeg må bare anta at det er fordi mange ikke ser alle mulighetene et nettbrett har, og ikke bryr seg om at lesebrett ikke skal behøve å koste mer enn rundt tusen, mens nettbrett gjerne koster fire tusen og oppover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Som sagt er jeg kun interessert i et rent lesebrett, da jeg har pc. Lesebrettene oppfater jeg som både billigere, lettere og bedre å lese på pga skjerm tilpasset dette behovet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Glemte å si at det bør ikke ha bakgrunnsbelyst skjerm, jeg vil altså ha et rent lesebrett. Fortrinnsvis at rimeligere type.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bruker Kobo sitt brett billigt og godt. det er ikke bakgrunnsbelyst skjerm ,og eg leser bare norske bøker på den funker fint i sol også

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie