[ Slettet av bruker ]

Viser 30 svar.

Nå slippes forresten snart iPad3. Hvilket betyr at prisen på iPad 2 skrudd ned med ca en 1000-lapp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva er forskjellen på disse iPadene?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sikkert ikke stort, men mens jeg prøvde å google frem et svar så fant jeg denne.

http://www.framtiden.no/201203075534/aktuelt/bedrifters-samfunnsansvar/den-skjulte-prisen-av-ipad3.html

Merker samvittigheten begynner å gnage på den bestillingen av iPad2 jeg gjorde i går.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste innlegget, ikke bra for Apple de må rydde opp. I dette innlegget var det snakk om iPad5?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det gjelder nok alle produktene deres deres vil jeg tro, men det ønskes at det ryddes opp i før iPhone 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var ikke noen god reklame for Apple. De kan vel ikke lukke øynene for dette innlegget? Hva med andre tilsvarende produkter sies det intet om? Tror det er flere bedrifter som har svin på skogen! Til sist er vi som betale for hva det koster å produsere varen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne artikkelen gikk kun på ipad og iphone såvidt jeg så, men det gjelder nok andre produkter og, både fra Apple og andre firmaer. Vi som kunder har mye av makten, dette er noe vi burde være mer obs på når vi handler. Problemet er at det er så mye å holde styr på. Skulle vært en liste med "bra og dårlige" firmaer, på samme måte som de har lister med firmaer som tester på dyr.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja. Når et innlegg med kritisk melding om et firma så er det nok flere som ligger like under overflaten gjeldene for andre produsenter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg mener det var iPhone 5 som sikkert er det neste produktet Apple skal lansere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal også kjøpe meg lesebrett, og har lest opp og ned mente om dette. Leser Kindle på iPhone nå og deres nettbutikk, utvalg og synkronisering mellom enheter er ypperlig. Den får også gode skussmål av omtrent alle brukere. Ulempen er at du for å lese ePub bøker (format som norske Ebøker stort sett er i) må konvertere bøkene til Kindles format. Norske bibliotek ser heller ikke ut til å tilby et format som kan leses på Kindle uten evt konvertering. Tror likevel at jeg kommer til å gå for Kindle siden jeg leser mye engelsk. Venter på at den nye touch modellen skal lanseres i Europa. Ellers er Kobo touch og Sony prst-1 også gode lesebrett. Sony kan kjøpes i Norge. Morsomt å høre hva du velger...og erfaringer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror faktisk jeg går for Kindle, men er fortsatt litt usikker.. Har sett litt på Sony sitt også. Siden man kan konvertere filene er det jo ikke noe problem med Kindle tenker jeg.. Leser mest norsk, men innimellom også svensk og engelsk.. Kommer egentlig litt an på boka hvilket språk det blir.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg anbefaler ogsaa Kobo sitt, rimelig og bra. Liker spesielt maaten den sorterer boekene paa, enten forfatter eller tittel. Jeg har hatt Kindle ogsaa, men ga den til konemoren da den var den eneste jeg har funnet som stoetter thailands spraak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bruker kindle. Her har man ubegrenset tilgang til omtrent all litteratur som er skrevet på engelsk, i tillegg til at det finnes metoder for å få norske bøker innpå den. Den er mye billigere enn f.eks en iPad, men har jo ikke de samme finessene, selvfølgelig. Jeg liker kindle'en min fordi den er enkel å bruke, gir en god leseopplevelse (fin størrelse på skjermen og liker at det ikke er bakgrunnsbelysning) og ikke minst at batteriet varer i ukesvis! Lett er den også, veier mye mindre enn en vanlig bok. Elsker kindle'en min :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg anbefaler selvsagt Kibano sitt Lesebrett, som markedsføres av Norli Libris (hvor jeg jobber). Brettet har norsk nettbutikk, slik at du laster ned norske e-bøker med et klikk. Du får også kjøpt engelske bøker rett på brettet. wifi internett-tilknytning og touchskjerm. Jeg bruker dette selv, og er veldig fornøyd med det. Hvis du er interessert i å låne norske e-bøker på biblioteket (løsningen er under utvikling) bør du velge et brett med støtte forzsålkalt Adobe kopibeskyttelse, så vidt jeg har forstått. Det gjelder stort sett alle nettbrett og Lesebrett bortsett fra Kindle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg startet med Galaxy tab 10.1 men det ble alt for blank og lys skjerm og slitsomt for øyne og hodet. Men Galaxy'n er jo kjempebra til alt annet da ;-) Kjøpte en brukt Kindle via finn.no. Den er lettere, har e-ink, plass til masse bøker, lett å ha med... og fungerer bedre på alle måter. Jeg ville ikke kjøpt Kindle hvis jeg ikke visste hvordan jeg skulle få norske bøker over dit ;-) men det går greit og jeg er så fornøyd. Les litt hos http://ebokhyllami.blogspot.com/ Jeg skriver også litt om e-bøker og lesebrett for tiden. http://tankespeil.torib.com/

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Se på siden http://ebokhyllami.blogspot.com/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil gjerne anbefale Samsung Galaxy. Det er så mye mer en bare et lesebrett :) Men syns den er bra som lesebrett fordi den har passende størrelse. Du kan zoome in og ut som du vil og regulere på lysstyrken :) Og siden det er en tablet kan du så mye annet på den også. Jeg hører fx. også lydbok på min :) Har både audible og amazon app. Men også spill, kalender, kamera. + du kan bruke den som normal telefon. (men til normal mobil bruk er den litt i overkant) men go ellers :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg bruker Kindle Keyboard, og er godt fornøgd. Har ikkje bruk for touchskjerm, og kan justere lysstyrke, skrift og hvilken veg eg vil lese. Går og an å kjøpe "holder" til lesebrettet med lys. Kjøper kun bøker frå Amazon, og har ikkje prøvd norske bøker eller lydbøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg bruker iPad. Godt å kunne justere størrelse på bokstaver og lysstyrke. Mulig det er mange andre lure finesser på det som er "rene" lesebrett, men på iPad så får du jo så mye mer også. Kjempefornøyd.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man kan justere bokstavstørrelse og lysstyrke (pluss mer) på Kindle også ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest en del om Kindle vs iPad, og den nye Kindle skal være bedre enn iPad. Bl.a så er skjermen til nye Kindle bedre enn iPad for lesing. Vet ikke om alle nettbrett har med den funksjonen der du kan slå opp på ord (norsk eller andre språk), men det er vel verdt å ha et brett med slike muligheter (da kan man jo stave seg frem på en rekke språk - noe jeg synes er gøy).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ogsaa en Kindle Fire, men foretrekker aa lese boekene paa lesebrett pga eink teknologien. Mye lettere for oeynene. Kindle Fire er knallbra, og gaar ogsaa til lesing, men som sagt er eink bedre. Det kommer ganske snart lesebrett med MIRASOL fargeskjerm, som skal gi samme leseopplevelse som eink teknologien, men en KOBO faar du fint til rundt 100 US$ paa ebay.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må si jeg har problemer med å forstå sammenligning mellom kindle, og andre rene lesebrett, med iPad, og andre nettbrett.
Det blir litt som å sammenligne sykler og lastebiler. Ja greit, du kommer deg sikkert fra a til b med begge to, og de har hjul. Men der stopper stort sett likhetene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

He-he, enig i det. Det var kun selve skjermen jeg hadde i tankene. Skjermen på iPad skal gi en dårligere leseopplevelse enn skjermen på nye Kindle i følge "eksperter"/journalister som har skrevet medieanmeldelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var jo litt tilfeldig at min litt krasse bemerkning kom som svar til ditt innlegg, for det virker som det er en vrangforestilling som er ganske utbredt her. Lesebrett og nettbrett blir sammenlignet og sidestilt over en lav terskel.
Jeg må bare anta at det er fordi mange ikke ser alle mulighetene et nettbrett har, og ikke bryr seg om at lesebrett ikke skal behøve å koste mer enn rundt tusen, mens nettbrett gjerne koster fire tusen og oppover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Som sagt er jeg kun interessert i et rent lesebrett, da jeg har pc. Lesebrettene oppfater jeg som både billigere, lettere og bedre å lese på pga skjerm tilpasset dette behovet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Glemte å si at det bør ikke ha bakgrunnsbelyst skjerm, jeg vil altså ha et rent lesebrett. Fortrinnsvis at rimeligere type.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bruker Kobo sitt brett billigt og godt. det er ikke bakgrunnsbelyst skjerm ,og eg leser bare norske bøker på den funker fint i sol også

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage