Det var jo litt tilfeldig at min litt krasse bemerkning kom som svar til ditt innlegg, for det virker som det er en vrangforestilling som er ganske utbredt her. Lesebrett og nettbrett blir sammenlignet og sidestilt over en lav terskel.
Jeg må bare anta at det er fordi mange ikke ser alle mulighetene et nettbrett har, og ikke bryr seg om at lesebrett ikke skal behøve å koste mer enn rundt tusen, mens nettbrett gjerne koster fire tusen og oppover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

[ Slettet av bruker ]

Som sagt er jeg kun interessert i et rent lesebrett, da jeg har pc. Lesebrettene oppfater jeg som både billigere, lettere og bedre å lese på pga skjerm tilpasset dette behovet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne Jensen