Tja, nei, joda. Den tok seg ikke opp igjen, og jeg er skuffa. Begynnelsen var helt fantastisk og jeg trodde dette kom til å bli noe av det beste jeg har lest. Syns den siste halve delen av boka var teit. Skuffet, men skal gi Lindqvist hvertfall en sjanse til. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Om dette var første, må du absolutt gi han en sjanse til. Ikke engang i hjemmet er vi enige om bøkene hans. Jeg elsker "Menneskehavn" helt enormt i tillegg til "La den rette komme inn", mens min bedre halvdel foretrekker "Håndtering av udøde" fremfor "Menneskehavn". Engang kommer jeg til å lese "Lille Stjerne" igjen, og da sitter jeg sikkert med et annet inntrykk. Men den grep meg ikke så godt som de andre. Lykke til videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Venter på at begge to skal komme tilbake til biblioteket, de er utlånt for øyeblikket. Gleder meg, og har store forventninger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie Uvaag