Min første bok av Lindqvist. Skriver ikke han litt om levende døde, vampyrer og slike ting i sine andre bøker? Dermed var jeg usikker om dette var noe for meg. I skrivende stund sitter jeg rastløs på jobb og gleder meg til jeg har fått gjort unna alt jeg skal ikveld så jeg kan sette meg ned med denne igjen. Er vel rundt side 280. Første delen syns jeg var veldig, veldig god. Jeg likte møtet med den andre jenta også. Da jeg la fra meg boka for å gå kveldstur med hundene igår (etter en intens leseøkt jeg ikke klarte å avslutte), tok jeg meg selv i å kikke meg over skulderen der jeg gikk på de åpne slettene i mørket. Generelt litt frynsete nerver og litt småskvetten. Og jeg har aldri latt meg skremme av hverken bøker eller skrekkfilmer, så det var litt pussig. Det var bare noe med denne mystiske lille jenta som satt seg i meg. Nå derimot, etter det som skjer i huset, flyttingen og Idol (av alle ting) begynner jeg å miste håpet. Syns stemningen har gått skikkelig nedover og håper, håper, håper at det strammer seg inn igjen nå mot slutten. Den begynte jo så vanittig bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Tja, nei, joda. Den tok seg ikke opp igjen, og jeg er skuffa. Begynnelsen var helt fantastisk og jeg trodde dette kom til å bli noe av det beste jeg har lest. Syns den siste halve delen av boka var teit. Skuffet, men skal gi Lindqvist hvertfall en sjanse til. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om dette var første, må du absolutt gi han en sjanse til. Ikke engang i hjemmet er vi enige om bøkene hans. Jeg elsker "Menneskehavn" helt enormt i tillegg til "La den rette komme inn", mens min bedre halvdel foretrekker "Håndtering av udøde" fremfor "Menneskehavn". Engang kommer jeg til å lese "Lille Stjerne" igjen, og da sitter jeg sikkert med et annet inntrykk. Men den grep meg ikke så godt som de andre. Lykke til videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Venter på at begge to skal komme tilbake til biblioteket, de er utlånt for øyeblikket. Gleder meg, og har store forventninger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne M