Jeg er ikke riktig like overbevist. Spennende utgangspunkt med så mange historier, men språket klarte ikke å løfte boka til mer enn enkle fortellinger. Vanskelig å si hva som mangler, kanskje ordet er "poesi". Liker å drømmer meg bort eller leve meg inn i bøker, det gjorde jeg ikke her.

Men har anbefalt boka videre, som en lettlest fortelling :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er nok som du litt mer lunken enn Rose-Marie, men samtidig anbefaler også jeg gjerne andre å lese boken. Jeg tror jeg lander på at forfatteren har hatt en kjempebra idé, men ikke har klart å løfte den helt i mål... eller noe sånt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWang