Jeg er forfatter. Jeg debuterte med "Vingespenn" for et år siden, og kommer med "Ctr+Alt+Delete" i februar. Nå sniker jeg meg rundt her inne, listende på tå med tung pust og skummel musikk i bakgrunnen, for å kikke anstendige bokelskere over skuldra. Muahahaha.

red: forresten syns jeg det står respekt av folk som tør å spørre om det de er nysgjerrige på. Ække bare-bare, det, når man risikerer å få tyn for den minste lille ting!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Spennende! Jeg liker titlene. Hva slags bøker skriver du? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er spenningsromaner. Vingespenn handler om en fjortenåring som selger sex til voksne og presser dem for penger etterpå, og Ctr+Alt+Delete handler om en kvinne som mener hun har funnet den ultimate løsningen på klimakrisa. Hvis man bare blir kvitt 95% av menneskene, vil resten av menneskehetens fremtid være sikret ... Begge bøkene handler dessuten mye om hvordan hovedpersonene har blitt så skakkjørte som de er. For Vingespenn inkluderer det en oppvekst i en rimelig skrudd familie, og i Ctr+Alt+Delete ligger mye av forklaringen i hendelser under den varme/kalde krigen i nordnorge, sovjet og det sørlige Afrika.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flere som skriver om "forskrudde" damer ? ;-) Morsomt! Hvilket forlag har du ? Og hvor får man kjøpt bøkene dine?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er utgitt/kommer på Gyldendal og bøkene skal være å få i en bokhandel nær deg. Desverre er mange utsolgt for Vingespenn, men kjeden har, du kan kjøpe på nett fra forlaget, og den kommer i pocket i løpet av våren. Ctr+Alt+Delete skal være i bokhandlene før 5. februar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar ! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant. Må på leselisten :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så hyggelig! :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen