Dette er spenningsromaner. Vingespenn handler om en fjortenåring som selger sex til voksne og presser dem for penger etterpå, og Ctr+Alt+Delete handler om en kvinne som mener hun har funnet den ultimate løsningen på klimakrisa. Hvis man bare blir kvitt 95% av menneskene, vil resten av menneskehetens fremtid være sikret ... Begge bøkene handler dessuten mye om hvordan hovedpersonene har blitt så skakkjørte som de er. For Vingespenn inkluderer det en oppvekst i en rimelig skrudd familie, og i Ctr+Alt+Delete ligger mye av forklaringen i hendelser under den varme/kalde krigen i nordnorge, sovjet og det sørlige Afrika.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Flere som skriver om "forskrudde" damer ? ;-) Morsomt! Hvilket forlag har du ? Og hvor får man kjøpt bøkene dine?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er utgitt/kommer på Gyldendal og bøkene skal være å få i en bokhandel nær deg. Desverre er mange utsolgt for Vingespenn, men kjeden har, du kan kjøpe på nett fra forlaget, og den kommer i pocket i løpet av våren. Ctr+Alt+Delete skal være i bokhandlene før 5. februar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for svar ! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Interessant. Må på leselisten :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så hyggelig! :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaDemeterBård StøreVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibekeReidun SvensliPer Åge SerigstadBertyGrete AastorpStig Tchrister hafsten thorsengHeidi LIngunnAmanda AKserinaEllen E. MartolAkima MontgomeryRoger MartinsenKirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie Stenseth