Nå synes jeg kanskje folk overanalyserer litt her.. Det var humoristisk ment, jeg mener absolutt ikke noe negativt med det. Jeg bare lurer, enkelt og greit.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig med deg! For min del bruker jeg ordet "sniker" ganske løst i hverdagen. Hvis jeg hører noen av barna tusle frem og tilbake en plass i huset spør jeg de som oftes "Hva er det du sniker her for?" Har jo ingenting med å gjøre at de ikke får lov å være der, eller at de skjuler seg. Man trenger jo ikke tillegge ting negativ betydning først, noen ganger kan det være lurt å sette ting i et positivt lys først :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tja, ser ikke noe galt i det. Jeg skriver grøssere for barn, krimbøker, og akkurat nå en serie for Schibsted. Skriver også blogg om skriveprosessen min. Linken ligger her inne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det synes jeg også, ble litt vel overanalysert her :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarte