Når du skriver "sniker", så høres det ut som du mener at de ikke egentlig er berettiget å være her...? Tror ikke egentlig det er det du mener men. Det man skriver om en bok, bør man kunne stå inne for, uavhenigig av om det blir lest av forfatteren eller ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Nå synes jeg kanskje folk overanalyserer litt her.. Det var humoristisk ment, jeg mener absolutt ikke noe negativt med det. Jeg bare lurer, enkelt og greit.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig med deg! For min del bruker jeg ordet "sniker" ganske løst i hverdagen. Hvis jeg hører noen av barna tusle frem og tilbake en plass i huset spør jeg de som oftes "Hva er det du sniker her for?" Har jo ingenting med å gjøre at de ikke får lov å være der, eller at de skjuler seg. Man trenger jo ikke tillegge ting negativ betydning først, noen ganger kan det være lurt å sette ting i et positivt lys først :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tja, ser ikke noe galt i det. Jeg skriver grøssere for barn, krimbøker, og akkurat nå en serie for Schibsted. Skriver også blogg om skriveprosessen min. Linken ligger her inne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det synes jeg også, ble litt vel overanalysert her :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte heller ikke ordet "sniker". Det høres ut som om vi har noen spioner her inne, som ikke gir seg til kjenne. Det må da være såpass takhøyde her inne, at folk kan være fullstendig inkognito, om de ønsker det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som sagt over her - jeg hadde alt annet enn spioner i tankene. Og jeg kan da ikke tvinge noen til å stå fram som forfatter..

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Harald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsa