Så var det visst tid for å lese annen del av Don Quijote, altså den oppfølgeren som Cervantes ga ut i 1615?

Da har vi hatt en liten runde på forslaget til leseplan som jeg la ut for en stund siden. Det ser ut til at dere er med på den oppdelingen, så dermed blir den nye leseplanen slik:

LESEPLAN - DQ II

Vi starter opp mandag 15. august, og første bolk skal altså leses til søndag 21. august.

@@@

Ellers foreslår jeg at vi praktiserer samme "kjøreregler" som for leseplan I, og jeg kopierer dem inn hit:

Forskjellige utgaver Noen leser på norsk, noen på engelsk - og noen til og med på spansk! Men inntrykket mitt fra samlesingen av del I er at de fleste som er med fortsatt, leser Worrens oversettelse. Det gjør jeg også, så jeg har tatt utgangspunkt i Worrens pocketutgave i angivelse av sideantall og sidehenvisninger. Dere med andre utgaver får ta det som et omtrentlig anslag.

Bolkenes lengde Denne gangen er det generelt kortere bolker enn i vår/sommer, for å etterkomme uttrykte ønsker (og hint!) fra dere. Jeg håper at også denne planen gir rom for fleksibilitet - noen ganger kan det passe å ta en Don Quijote-fri uke, og da bør det være mulig å "ta igjen" de andre uken (før eller) etter, om man har lyst. Vi har jo så mye annet som også skal leses (eller utrettes ellers...)!

Hvem leder DQ-prosjektet? Jeg (=annelingua) har altså satt opp leseplanen. Det betyr at det er meg som har redigeringsherredømme over denne trådstarten også, inkludert leseplanen som er satt opp her. Men ellers synes jeg det må være fritt frem for alle som har lest en bolk, å åpne en tråd for å diskutere bolken. Erfaringene fra samlesingen av del I tilsier at dette fungerte helt fint i forrige runde, så vi fortsetter med "flat struktur"!

Diskusjoner om bolkene Kjørereglene fra runde I fungerte vel fint, så jeg bare gjentar dem:

  • Ny diskusjonstråd for hver bolk.
  • Diskusjonen må startes i seksjonen "Om litt av hvert"
  • "Bolke-tråden" gis overskrift etter oppsettet "Don Quijote, del II: Bok X, kap Y-Z" - så vi i ettertid kan holde trådene fra hverandre. (Jeg vil, som i forrige runde, legge lenker i leseplanen ovenfor til de enkelte bolketrådene etter hvert...)
  • Bolketråden kan med fordel ha en lenke til denne leseplanen i startinnlegget...
  • Alle kan starte en bolketråd
  • Vi åpner for diskusjon av ny bolk hver søndag

@@@

Jeg gleder meg til å lese også bok II sammen med dere!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

OBS: rettelse i leseplanen! Idag (18. aug. 2011) oppdaget jeg at jeg hadde blingset litt da jeg skrev opp leseplanen. Det var kapittel IX som jeg ikke helt klarte å holde styr på, men jeg oppdaget det da jeg skulle merke av i innholdsfortegnelsen i boken min. Derfor har jeg nå korrigert bolkene som skal leses til henholdsvis 11 og 18. september - dersom noen skulle ha tatt utskrift av leseplanen, så vær oppmerksom på denne endringen!

Bolkelengden ble ikke så veldig endret; det stod først at vi skulle lese hhv. 17 og 27 sider de to angjeldende ukene, mens det riktige er at vi får 22 sider å lese begge ukene.

Sorry, folkens! ;-(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriver ikke ut noe som helst, så bare endre i vei :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

RufsetufsaTrygve JakobsenKay NilsenAnjaRandiLesevimsaKaren RamsvikIngeborg GLibraritas vBoktimmyEmilie GeistGVEivind  VaksvikIngunn SFarfalleJan Erik  OlsenReadninggirl20edgeofawordLilleviArcticDwarfNina BallerinaMari Nordø LommelunBjørn  BakkenKarin BergTone Maria JonassenLena Risvik PaulsenLeseberta_23Beathe SolbergBkSraDevoralibrosIngerMia HusefestNina J.B.HildeBenedicteArne SjønnesenHanne KolbruMonica CarlsenErikEli R. Gjengstø