Vi hadde en tidligere kunde som lagde slike "kunstverk", av oss fikk hun bøker som ingen ville kjøpe, Det Beste bøker, de som er sammedrag av 4 bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

For en skjebne for stakkars Ronja og hennes røvere!

Jeg kom forresten til å tenke på alle de "Tuppen og Lillemor" bøkene jeg har liggende i esker i kjelleren hos foreldrene mine.Dette er bøker jeg ikke får meg til å kaste, men som heller ikke får stå fremme i en "voksen" bokhylle. Kanskje jeg får gi de til nærmeste fretex.(Men jeg tviler på at det kommer til å gå unna.. jeg ser stadig mengder av dem på diverse loppemarkeder.) Ungpikebøker anno 1989 må være utrolig utdatert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudTrude Jensen