ah! Dette minner meg om den jula då eg fekk ei gullspraya bok, kunstferdig pynta med tørka blomar...Det i seg sjølv var ille - verre var det at boka som var brukt var Ronja Røverdatter. Tenkje seg til å øydelegge gode bøker på den måten. Hadde det no enda vore ei bok i "Tuppen og lillemor-serien"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Vi hadde en tidligere kunde som lagde slike "kunstverk", av oss fikk hun bøker som ingen ville kjøpe, Det Beste bøker, de som er sammedrag av 4 bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en skjebne for stakkars Ronja og hennes røvere!

Jeg kom forresten til å tenke på alle de "Tuppen og Lillemor" bøkene jeg har liggende i esker i kjelleren hos foreldrene mine.Dette er bøker jeg ikke får meg til å kaste, men som heller ikke får stå fremme i en "voksen" bokhylle. Kanskje jeg får gi de til nærmeste fretex.(Men jeg tviler på at det kommer til å gå unna.. jeg ser stadig mengder av dem på diverse loppemarkeder.) Ungpikebøker anno 1989 må være utrolig utdatert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken