Dette er en av mine absolutte favoritter. Som du skriver er språket nydelig. Er selv oppvokst i "Markusland," og leser denne perlen av en bok med min egen dialekt, noe som nok gjør den enda mer kjær. Husker flere personligheter i min hjembygd som godt kunne vært modeller for Scotts Markus. Jeg har ikke hørt lydboken, men den står høyt oppe på "skal ha" listen min. Blir varm om hjertet når jeg tenker på denne boken. Ser du har lest "De vergeløse," noe jeg har til gode, men har du lest "Jernbyrden?" Hvis ikke, kan den varmt anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har ikke lest Jernbyrden, men jeg takker for tipset og skal lete etter den. Jeg har begynt å forstå at Scotts bøker passer meg veldig bra, og siden det virker som de er ganske lett tilgjengelig på bruktmarkedet så det blir nok fler etterhvert. Jeg skal notere meg Jernbyrden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare koselig. Glemte å skrive at det kan være du finner den i "Jernbyrden 1 og 2. Bok nr. 2 har undertittelen: Enok Rubens Levnetsløp. (Jeg har den i skriftspråket fra 1915)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumHeidi HoltanWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid NygaardgretemorKristine LouiseLisbeth Marie UvaagElisabeth SveeTheaPiippokattaStig TMorten BolstadSynnøve H HoelMalinn HjortlandkntschjrldBerit RBertyFarfalleSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander Styveelme