På bokens eksemplarside er det rette stedet!
Der ser det slik ut hos meg om jeg holde musepekeren over "Legg til"-knappen:
Her nederst dukker det opp et fjerne-valg. Får du og opp dette, eller er det nettopp det du ikke får?
Det er den jeg leser (så vidt jeg vet finnes den kun innbundet). Den er på ca 750 sider med et forord av Anders Heger. Alle avsnitt som senere er fjernet, er satt med annen font. Ganske interessant å legge merke til forskjellene. Noen av redigeringene tror jeg faktisk var til det beste for boka. :)
Bokelskere har nå plassert 652.810 bøker i virtuelle bokhyller her inne.
Hvis en gjennomsnittlig bok er 2,5 cm tjukk ville bokhyllene krevd en vegg på 13,75 km.
Plasserte man bøkene oppå hverandre hadde de rukket halvveis opp Galdhøpiggen :-)
Har ikke testet under opera for linux; selv bruker jeg firefox på mac under vanlig testing.
Kan du fortelle meg nøyaktig hvor det ikke skjer noe når man klikker; kanskje jeg kan gjenskape problemet i opera for mac?
Listen er optimalisert på en måte som gjør dette litt vanskelig.
For å få lista til å kunne genereres raskere inneholder ikke lista den nyeste eieren av boka, så vi måtte hentet dette ut med en ny spørring til databasen for hver bok.
Den raskeste veien til ferskest eieren av boka er å først klikke omslaget og så klikke "finnes i xx boksamlinger". Da dukker ferskeste eier opp øverst på lista.
Godt forslag, men upraktisk for databaseserveren i øyeblikket.
Joda, du gjettet riktig, kjell. Jeg fryder meg over Gyldendals siste utgave, som er den uavkortede utgaven basert på Mykles originale manus FØR Sigurd Hoel og Harald Grieg fikk fjernet 20 % av boka av økonomiske hensyn.
Tom Egeland kan mer enn bare krim! Likte denne veldig godt. Litt annerledes måte å få fram historien på, ved å la det være en "bok i en bok" (vanskelig å forklare, men tar du en titt på boka skjønner du hva jeg mener), men spennende å følge med på historien til de forskjellige personene og løgnene som har fulgt med i generasjoner.. Kommer definitivt til å anbefale den videre!
Er det ikke litt dumt å kommunisere to ting med ett ikon på samme nettsted, da?
godt poeng. dette er forsåvidt en slags følgefeil av at vi bruker stjernen også til å markere en bok som favoritt, kanskje vi burde byttet til et hjerte eller noe slikt.
Å ja, klassiker. Jeg ble imponert over at Åsne Seierstad var datteren til denne kule forfatteren, kasn jeg huske. :-)
Skjønner hva du mener; ikonene er der ganske enkelt fordi de er plassbesparende i forhold til ren tekst.
Jeg er heller ikke noen diktdame, men denne likte jeg. Rolig, særegent, ettertenksomt, og som du sier - en god helhet. Har hørt Ingvill Solberg lese diktene sine høyt og hadde stemmen hennes i hodet da jeg leste. :-)
Jeg liker å gjøre meg kjent med boka før jeg leser den. Jeg studerer for- og bakside, blar litt fram og tilbake, sjekker hvor mange sider den har, titter etter om den er inndelt i hovedavsnitt eller deler, eller om den bare har kapitler. Så ser jeg etter hvor store kapitlene er. Omtrent. Leser noen kapitteloverskrifter, dersom de finnes. Ser etter om det finnes noen kildehenvisninger eller referanser bakerst i boka, om den har en innholdsfortegnelse eller en dedikasjon. Dersom det er en pocket-bok, leter jeg meg fram omtrent 100 sider og lager en brett i ryggen der. Da er det lettere å holde boka oppe med en hånd, for eksempel når jeg sitter på bussen. Til slutt lukter jeg på den. Ja, jeg stikker nesa ned i papiret. En bok er en sanseopplevelse. På mange plan.
Det er denne fysiske prosessen som gjør det vanskelig for meg å bli innforstått med introduksjonen av lesebrett. For dere som bruker slikt: Hva lukter det egentlig av dem? Lesebrettene altså. For PC´en og mobilen min lukter absolutt ingen ting.
Først og fremst: Gratulerer med en tråd som har potensiale til å bli evigvarende på forsiden av bokelskere. For tida befinner jeg meg sammen med Ask på hurtigruta oppover langs norskekysten.
Jeg vil gjerne slå et slag for Børge Skråmestø som debuterte skjønnlitterært for et par år siden med Tårer i sjampanjen, en ellevill og fornøyelig roman fra homsemiljøet i Oslo.
Lisa Alther skriver meget bra. Nærbilder var også en fin bok. :)
Rikelig med utedobesøk både i Shantaram og i Mistrys Balansekunst.
For øvrig minnes jeg en fornøyelig sekvens i Fyr og Flamme der Fløgstad i beste magisk-realistisk utfoldelse lar hovedpersonen skite et 700 meter langt manilareip etter et 3-dagers bryllup med kontinuerlig inntak av kaffe og bløtkake.
Enig at dette er en lett og fornøyelig bok. Jeg slukte den, men det er ikke boken som setter seg fast og gjør et langvarig inntrykk.
"Ønsker seg" og "skal lese" er to forskjellige ting i denne sammenhengen. Kun "ønsker" er med i kaka :-)
Ikke lett å velge et ikon for å illustrere at man ønsker seg noe gitt.
Jeg valgte kaka fordi man kan ønske seg noe til bursdagen og da får man også kanskje kake....
Jo, men nå var det slutt på den, i alle fall foreløpig :-)
Hyggelig du likte det!
Ah - der ser jeg hva du mener; lenken "Send melding" var borte!
Dette er fikset nå. Takk for at du sa fra, og ta gjerne en stjerne! :-)