Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 41 til 44 av 44 sitater

Det vi forestiller oss er mer vårt eget enn det som virkelig har hendt oss, likesom det vi glemmer går dypere i oss enn det vi husker og har klart for oss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er det vi ikke forstår som gjør oss klokere.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

"Gud har fått en bestilling på tvillinger og må i gang med å skape. Det skulle jo være en lett sak for en som har skapt hele verden, men likevel litt mer vrient enn når han bare skal skape ett menneske av gangen. Han tar frem det beste materialet han har, fin, myk silkehud, gyldne hårstrå, klare øyne, muskler og knokler som aldri har vært brukt før (...) Oppskriften er god, men jeg blir nødt til å finne på noe nytt før jeg slipper fra meg den andre. Det er jo det som er det guddommelige, å få det til å likne uten å etterlikne."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Så er jeg tvangsinnlagt igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Hilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- Helen