Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 27 sitater

For at tilværelsen skal bli logisk, bidrar den selvforaktende ytterligere til sin egen selvfornedring. Langsomt, men merkbart blir han fetere, fullere og tristere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

det er vanskelig å komme seg ordentlig av gårde når man skal forlate noe som ikke er avklart, noe som forbindes med noe negativt, eller en mangel. Skal man være fri til å bevege seg, må det være ryddet noenlunde opp, og man må ha fått godord med seg på veien.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Kjedsomhet handler dypest sett ikke om å ha lite å gjøre, men om å ha problemer med å holde ut seg selv.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det er ikke gjennomsnittet som telles. Det er høydepunktene. Det er ikke mengden som regnes, det er helheten. Og til den hører ikke bare språket, men også kroppsspråket. Livsgesten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Livet er miserabelt. Det er ikke nødvendigvis det at man selv er nede. Men alle de andre er så veldig oppe. Og da strekker man ikke selv til.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er som regel noe overfladisk ved provokasjoner. De som ikke evner å formidle seg i dybden, forsøker i stedet å si det med et sjokk.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Helsestudioet er et sted hvor man kan forsøke å bygge i ytre prakt det man mangler i indre selvrespekt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

å lykkes betyr ikke lykke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er en udiskutabel side ved den menneskelige erfaringen at alt kan bli forandret fra ett øyeblikk til det neste. Livslange overbevisninger kan bli ødelagt i ett sekund. Våre liv tilhører ikke egentlig oss selv, de tilhører livet. Livet er hinsides vår forståelse. Vi beskytter oss mot slik sårbarhet, usikkert hvor mye det hjelper.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

I vinens, bokstavelig talt, utflytende landskap er mange sosiale bånd blitt skapt og styrket; og selvfølgelig mange blitt ødelagt. Hvilke venner hadde du hatt og ikke hatt uten vinen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimPiippokattaBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo Rye