Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 31 til 37 av 37 sitater

Dødskamp har jeg hørt om. Jeg har alltid forestilt meg at det er menneskets kamp for livet. Nå er jeg plutselig ikke så sikker. Jeg tror Idas sjel slåss med kroppen for å få lov til å dø. Ida slåss ikke for livet, hun slåss for døden. Hun er klar, men kroppen vil ikke slippe henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vi trodde vi hadde ubegrenset tid sammen. Tid til å si hverandre det vi ønsket å si, tid til å gi hverandre det vi ville gi, tid til å gjøre det vi ville gjøre sammen. Det var alltid en dag i morgen. Nå er det ikke det. Alt det vi trodde vi hadde et helt liv på å gjøre sammen, skal vi gjøre nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Morgendagen er ennå ikke vår, den lar vi være i fred.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Time etter time, dag etter dag, uke etter uke har jeg sittet stille i stolen i hjørnet sammen med en utmattet og sovende Ida. Til tider føler jeg meg tafatt, dum og maktesløs ved å bare sitte der og ikke gjøre noen ting. Ida våkner. Hun snur hodet langsomt og møysommelig mot stolen i kroken. Blikkene våre møtes, i stum kjærlighet og tillit. Akkurat da vet jeg hvorfor jeg sitter her. Akkurat da føler jeg meg verken liten, dum eller maktesløs, men sprekkferdig av kjærlighet. Akkurat da er jeg bare mor.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er utrolig hvordan gode samtaler kan være med på å bevisstgjøre egne mønstre, styrker og svakheter. Det hjelper ikke med gode, velmente råd fra andre hvis de ikke gir gjenklang hos en selv. Alle mennesker er forskjellige, og det som er riktig for én, behøver slett ikke være riktig for en annen. Det gjelder å finne sine egne ressurser og gå sin egen vei.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De gode øyeblikkene er rundt oss og i nærheten hele tiden. Det er opp til oss å gripe dem og gi dem mening og innhold.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Vi ser oss ikke som "ofre for en urettferdighet". Det er ingen urett som er begått mot oss. Kreft finnes, det er et faktum som vi er nødt til å erkjenne. Det er ingenting som tilsier at jeg og mine skal skånes. Vi er ikke i noen særstilling, selv om vi ønsker at dette er noe som bare skjer andre. Sykdom er en del av livet. Å leve er også å risikere sykdom, sorg, smerte, gråt og død - og kjærlighet, skjønnhet, glede, latter, varme og liv!

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Sist sett

Per LundIreneleserLailaPrunellaKirsten LundMonica CarlsenTine SundalMarit HøvdeLinda NyrudPiippokattaHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseIngeborg GYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn ChristinPirelliVivaLaLivrebrekIngunnJChristoffer SmedaasJulie StensethAlice NordliGladleserMarie HolterGrete AastorpBerit RHelena ETonje SivertsenOlaugHege H.Harald AndersenMarianne  SkageAstrid Terese Bjorland Skjeggerud