Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 41 til 50 av 74 sitater

Vi trodde at hun kom til å redde ham, vi håpet alle sammen så inderlig at hun kom til å redde ham, for det ville ha vært som i et eventyr, og når man har levd så lenge i mørke, er det så inderlig vanskelig å ikke ville tro på eventyr.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er kanskje opp til mennesker som er klokere enn vi, å avgjøre om hvert menneske helt og holdent er ansvarlig for alle handlinger eller ei.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En del mennesker faktisk bare er drittsekker, og at det faktisk bare er drittsekkens egen feil.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke spark på dritt, for det skvetter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det kalles "the trolley problem". Innenfor etikken. Det er diskusjonen om hvorvidt det er moralsk riktig å ofre ett menneske for å redde mange andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du hater den som hater, så risikerer du å bli som den du hater.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ikke slåss med uhyrer, for du kan selv bli et uhyre. Hvis du stirrer lenge nok ned i avgrunnen, stirrer avgrunnen også inn i deg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Noen ganger er det vanskelig å dele sorgen med folk man ikke kjenner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis man hadde boret hull i veggene og gulvene i huset, ville alle naboene ha kunnet strekke ut hendene og berøre hverandre, så nær levde de sine liv, og likevel visste de ingenting om hverandre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
  • Han gjør det av og til. Forsvinner. Du skal ikke bekymre deg. Han ... han er redd for mennesker. Forsvinner en stund. Men han kommer bestandig tilbake. Han trenger bare tid.
  • Jeg tror han trenger hjelp.
  • Det er vanskelig å hjelpe den som ikke vil hjelpe seg selv.
  • Den som vil hjelpe seg selv, er kanskje ikke den som trenger hjelp fra andre.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LiseDemeteralpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeNorahTheacathyPiippokattaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken Røil