Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 74 sitater

Monsteret ser på henne som om hun nettopp hadde bedt ham rulle seg naken i spytt og deretter løpe gjennom en mørklagt frimerkefabrikk.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Elsa husker den gangen da mormor og Elsa kjørte til Ikea og kjøpte tykke blå ulltepper, og mormor satt hele ettermiddagen og greidde dem med en kam og stappet alt som havnet på gulvet, ned i en sekk. Og så måtte Elsa stå i oppgangen med en lommelykt og holde vakt da mormor snek seg ned i vaskekjelleren og tømte hele sekken i tørketrommelen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mormor sier at det skjørtet er så godt strøket at "hvis man var tøy på den dama, så ville man jo faen ikke våge å bli skrukkete".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

George har skjegg og en kjempesliten lue og elsker å løpe rundt med shorts utenpå joggebuksene og lage mat på engelsk. Han sier "pork" i stedet for "svinekjøtt" når han leser oppskrifter, og mormor sier at det er "flaks for ham at han er søt, for han er jo treg som en trutnet låvedør".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hånlatteren spretter fremdeles rundt som flipperkuler i Elsas hode.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kan du lage engler i snøen? spør Elsa da Taxi stopper utenfor huset. Jeg er for faen fireogseksti år gammel, grynter Alf. Det er ikke noe svar sier Elsa. Da slår Alf av motoren på Taxi og går ut og sier bryskt: Jeg er for faen fireogseksti år gammel. Det er for helvete klart jeg kan lage engler i snøen!

Og så lager de engler i snøen. Nittini stykker. Og de snakker aldri særlig mye om det etterpå. For enkelte venner kan være venner uten å snakke særlig mye i det hele tatt.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

På slutten av alle eventyr er det alltid meningen at alle helter skal leve lykkelig alle sine dager. Og det blir jo problematisk, det blir jo, rent fortellerteknisk. For alle i eventyr som har levd sine dager til ende, etterlater seg andre som må leve sine dager uten dem.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er vanskelig å gi slipp på en man elsker. Det er vankselig å være nesten åtte år og lære å akseptere at før eller senere må man gjøre det med alle man elsker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Man kan være lei seg mens man spiser skumnisser. Men det er mye, mye vanskeligere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man vil bli elsket, i mangel av dette beundret, i mangel av dette fryktet, i mangel av dette avskydd og foraktet. Man vil inngi mennesket en form for følelse. Sjelen grøsser for tomrommet og søker kontakt, uansett til hvilken pris.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

DemeteralpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeHarald KNorahTheacathyPiippokattaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadBente L.