Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 31 til 40 av 74 sitater

Elsa bestemmer seg for at selv om mennesker hun liker, har vært drittsekker før, må hun nok lære seg å fortsette å like dem tross alt. Man slipper veldig fort opp for mennesker hvis man må diskvalifisere alle som en gang har vært drittsekker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Alle levende veseners hjerter brister i krig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En gang etter de hadde sett kveldsnyhetene sammen, spurte Elsa hvorfor så mange ikke-drittsekker var nødt til å dø overalt, og hvorfor så mange ikke-drittsekker var det. Og hvorfor noen i det hele tatt noen var nødt til å dø, drittsekk eller ei. [...] Hun antok at noe alltid var nødt til å gi plass slik at noe annet skulle kunne ta plass.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mormor og Elsa pleide å se på kveldsnyhetene sammen. Av og til fikk dette Elsa til å spørre mormor om hvorfor de voksne gjorde så mange idiotiske ting støtt og stadig. Mormor pleide å svare at det var fordi voksne generet er folk, og folk generelt er drittsekker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er vanskelig å resonnere rundt døden. Vanskelig å gi slipp på en man elsker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mormor sa alltid at både Elsa og mormor var sånne som innerst inne var litt dumme i huet og at de før eller senere ville havne i klisteret på grunn av det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Folk må få fortelle sine historier. Ellers kveles vi.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Man må gjøre ting som er farlige, for ellers er man ikke et menneske, bare en liten lort.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Uten musikk kan det ikke finnes drømmer, og uten drømmer kan det ikke finnes eventyr, og uten eventyr kan det ikke finnes mot, og uten mot ville ingen orke å bære sorg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg tenkte alltid at han hadde en sjel som en poet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Inger-LiseDemeteralpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeHarald KNorahTheacathyPiippokattaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. Ynghead