Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 80 sitater

"Jeg er redd for at jeg er blitt venn med en nazist," sier jeg til mamma. "Nei, men Kjersti, da," sier mamma. Jeg googler satanisten. "Nei, han er nok bare satanist," sier jeg. "Ja, men det er jo hyggelig," sier mamma. Det er ganske barnslig, voksne folk som er satanister, men vi har alle vårt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste at Stalin på grunn av sine sammenhengende tær ikke fikk kjempe i første verdenskrig, så ekkelt syntes majorene det var. Verden kunne sett helt annerledes ut om Stalin var født med normale tær.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Om natta korrigerer hjernen seg selv, får hukommelsen til å komme i balanse, men hvis jeg aldri gjør noe som er verdt å huske, hva er da poenget med å korrigere den?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det sant at det ikke er lov med misjonering i islam? spør jeg.
Ja, det stemmer, sier muslimen.
Det liker jeg, sier jeg.
Ja, islam er noe for deg, sier han. Jeg skal få deg til å bli troende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For det finnes bare to typer mennesker, de som er døde, og de som ikke er døde ennå, og alt vil skje med oss alle, før eller senere, om bare det er tid nok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Store ord må man ta for det de er, inkompetanse man ikke skal høre på. Selvskryt og selvhøytidlighet er mannens poesi, og gjennom dette krever han hele livets oppmerksomhet og lindring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

... rike folk med båt er like harry som fattigfolk med campingvogn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Å være ensom er å øve seg i å dø.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Relativitetsteorien forutsier nemlig noe så foruroligende som død uten gjenfødelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For hvis vi slutter å pusse opp husene og båtene, og slutter å pleie kattene og de kroniske sykdommene våre, så vil vi vel alle gå inn i en farlig fortvilelsestilstand hvor vi begynner å tenke, vi vil alle gli inn i et vakuum hvor vi blir halvgale, og det ville jo ikke være bra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

KuboaaEileen BørresenDemetermgeHeidiTonesen81Christoffer SmedaasMarianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaLinda Nyrud