Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 41 til 50 av 80 sitater

Det kommer et øyeblikk hvor du står helt alene og vet at du har nådd bunnen av alt. Din egen fortvilelse svarer deg ikke lenger. Du må tilbake til menneskene, til hvilket som helst menneske. Du er ikke kresen i et slikt øyeblikk, for selv om det bare er for å gråte, er du nødt til å vende tilbake til utgangspunktet og begynne på nytt. Og du må la menneskene følge deg dit.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

i virkeligheten har man ikke noe valg, men i litteraturen kan man gjøre som man vil

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Jeg måtte ta av meg hjelmen, som for å la ryggraden synke på plass igjen. Men så tenkte jeg at det så ut som jeg drev med en slags pengeinnsamling der jeg gikk rundt med hjelmen i hånda, så jeg tok den på igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg må fortsette å så frøene mine, for man vet aldri hvilke som vil spire.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jo mer du har mistet, desto mer forberedt er du.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det ble nesten bibelsk da pappa kastet tåteflaska i veggen, og det fløt av melk og honning.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mennesker er enkle;- holder man dem i hånda, blir det med en gang litt mindre vanskelig å være menneske.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Dessuten var jeg flink til å åpne doruller i limingen uten at papiret revnet, jeg kunne reise hjem til folk og hjelpe dem med dette.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Døden er verst å forholde seg til om nettene,kanskje fordi det å sovne minner meg om det samme;- å sovne inn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det som er skummelt med å gifte seg, er at man kan tro at man er ferdig med å bestemme seg, at man glemmer at et forhold er noe levende, som puster, det er en hai som synker til bunns om den slutter å svømme.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

KuboaaEileen BørresenDemetermgeHeidiTonesen81Christoffer SmedaasMarianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaLinda Nyrud