Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 80 sitater

"Det som er spesielt med boka di," sier hun, "er at den både kan få god anmeldelse i Vagant, samtidig som den kan selge en del."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Dette må vi fortsette med," sier han den siste gangen jeg snakker med ham.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den gamle mannen og jeg ser på tv sammen, jeg hører TV-en hans gjennom veggen, selv om Erik har laget en ekstra vegg utenpå den egentlige veggen, og under OL gjør vi ikke annet enn å se på TV, hver dag, hele dagen, jeg lever livet til en gammel mann, han venter på døden, jeg venter på livet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det spiller ingen rolle hva andre tror, det eneste som betyr noe er hva jeg selv tror.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Å være kjæreste med noen, man må nok hver dag bestemme seg for at man skal klare det. Som jeg hver dag bestemmer meg for å være frisk, hver dag bestemmer meg for å skrive en bok, selv om det føles umulig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg som trodde at jeg endelig var blitt Kjersti nok til ikke å la andre mennesker få meg til å gjøre ting som jeg vet i hjertet mitt at jeg ikke vil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

.. samtidig som jeg ikke må glemme hvor redd jeg var de årene i kjelleren. Jeg tror det er gjennomsiktig om det man gjør betyr noe for en eller ikke, at den eneste måten det man gjør kan bety noe for andre på, er om det betyr noe for en selv, og jeg vet at mitt sterkeste kort er at jeg har hatt det så miserabelt tidligere i livet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det man oppdager når man blir innmari ærlig, som jeg er for tiden, er at det ikke er alle sider ved seg selv man liker, men at man liker seg selv bedre enn om man løy, forestilte seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hørte om en forfatter som hver kveld måtte skrive ned hva han hadde gjort, før han la seg. "Han skulle bare ha lagt seg," sa Dag Solstad.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg går ut av søledammen, våt på beina, og akkurat da finner jeg noen piller i veska mi. "Inspirasjonspiller" står det på tysk utenpå boksen, de er en gave fra Hanne, så jeg vet det ikke er narkotika. Jeg antar det er godteri eller vitaminer, selv om de er kapsler til å svelge hele, og jeg deler dem ut til gjestene. Om et halvt år kommer hun til å spørre hvorfor jeg aldri har sagt noe om gaven hun gjemte i veska mi, hun gjemte den der så jeg ikke skulle finne den på festen, men det gjorde jeg. "Vi spiste dem, så klart," sier jeg. "Dere spiste dem ikke," sier Hanne. "Jo," sier jeg. "De var ikke til å spises," sier Hanne. "De var til å leses." Kapslene inneholdt små lapper med visdomsord på tysk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

mgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  Jensen