Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 54 sitater

Han hadde vært veldig glad i historiene hennes, i hattene hennes,
og i henne.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For frykten er det alt eller intet. Enten gjør den som enhver bøllete tyrann, den hersker over livet ditt med dum, blindende allmakt , eller også styrter man den , og dens makt forsvinner i en røykdott. Og en hemmelighet til: Revolusjonen mot frykten , det som skal medføre den lurvete tyrannens fall , har stort sett intet med " mot " å gjøre. Det drives av noe som er mye mer likefrem: Det at livet bare må gå videre. Jeg sluttet å være redd , for hvis min tid på jorden var begrenset, hadde jeg ingen sekunder å avse til angst. "

Godt sagt! (2) Varsle Svar

" - amerikanerne var, som alle engelskmenn visste , skremt av alt mulig.
Hvis det smalt i en bilmotor i Paris, kansellerte alle amerikanere ferien i Frankrike - "

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Joseph Anton, du må leve til du dør.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han er ikke verdens modigste mann, men gjør hva som helst for å redde livet."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han tenkte på Picasso og skrev et rart avsnitt om det strøket i Málaga der den store mannen var født. På plassen leker barna, barn med begge øynene på samme side av nesen. De leker Harlekin og Pierrot. En bombe lik en lyspære sprenger seg gjennom en skrikende hest. Aviser kleber seg til sidene på svarte gitarer. Kvinner blir til blomster. Det er frukt. Ettermiddagen er het. Kunstneren dør. De lager en vindskjev kiste til ham, en collage av himmel og trykksaker. Han drikker i sin egen begravelse. Hans kvinner smiler og spytter og tar pengene hans."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han hadde stilt seg selv spørsmålet: Siden du utkjempet et slag som kan koste deg livet, er det du kjemper for, verd å miste livet for?
Og han hadde sett seg i stand til å svare: ja. Han var villig til å dø, hvis det skulle bli nødvendig å gjøre det, for det Carmen Callil hadde kalt "en jævla bok".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det første han lærte var at nå visste han hvor bunnen var. Når man nådde bunnen, skjønte man hvor dypt vann en egentlig var på. Og man visste at dit ville man aldri mer."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

" Han kom til å tenke på noe som Günter Grass en gang hadde sagt til ham om å tape: at det ga dypere lærdom enn det man fikk ved å seire."

Godt sagt! (7) Varsle Svar

"Han hadde gått i den fellen at han ønsket å bli elsket, hadde gjort seg dum og svak, og nå måtte han betale prisen."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit Honningsvåg