Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 41 til 50 av 136 sitater

Gull tenner en annen form for grådig lys i menneskenes øyne. Penger er nesten alltid et middel for å nå et mål, mens gull for mange menn er et mål i seg selv, og kjærligheten til metallet er av den typen som kan gi kjærligheten et dårlig rykte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det jeg sier, er at virkeligheten, slik du ser den, slik de fleste ser den, bare er en illusjon. Det finnes en annen virkelighet, hinsides det vi kan se med øynene. Du må la hjertet ditt føle seg fram til denne virkeligheten. Det finnes ingen annen måte.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg skjøv en tankekano inn i de ukjente farvannene som var hans idéverden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var store hender, grove og trælete nok til at de kunne skrapt skjellene av en oljetanker i en tørrdokk.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Det er masse fæle ting i verden som ikke hadde vært fullt så fæle om ikke noen hadde prøvd å forandre på dem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En gjennomsnittlig indisk mann har seksuell modenhet som en fjortenåring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fanatikere har alltid dette dresserte, stirrende blikket. De ser ut som folk som ikke onanerer, men tenker på det så å si hele tiden.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Hjertet mitt beveget seg i tause, dype farvann. Ingen, ingenting, kunne gjøre meg noe galt. Ingen, ingenting, kune gjøre meg særlig glad. Jeg var tøff. Og noe tristere er det neppe mulig å si om et menneske.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Fortiden reflekteres alltid i to speil, lysets speil, som viser oss våre ord og gjerninger, og mørkets speil, som er fullt av tingene vi aldri sa eller gjorde.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Det er tilgivelse som gjør oss til det vi er. Uten tilgivelse ville vår art tilintetgjort seg selv for lenge siden. Uten tilgivelse ville det ikke eksistert noen historie. Uten dette håpet ville det ikke eksistert noen kunst, for ethvert kunstuttrykk handler dypest sett om en tilgivelse. Uten denne drømmen ville det ikke finnes noen kjærlighet, for enhver kjærlighetshandling er på en eller annen måte et løfte om tilgivelse. Vi fortsetter å leve fordi vi kan elske, og vi elsker fordi vi klarer å tilgi.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

HeidiHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJ