Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 31 til 40 av 136 sitater

Du kan ikke være noen andre enn deg selv. Jo mer du prøver å være som en annen, jo mer står du i veien for deg selv.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Det er forskjell på valg og ultimatum. Et valg innebærer at du vet hva som foregår, og hvorfor, før du bestemmer deg.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Det er de rike, i ethvert land og ethvert system, som nyter godt av den utsøkte rettferdigheten som bare kan kjøpes for penger.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

For noen menn er tårer verre enn noen juling, når de først kommer. Slike menn opplever større smerte av gråt enn de gjør av støvler og batonger. Tårer begynner i hjertet, men noen av oss fornekter hjertet så ofte og så lenge at når det først snakker til oss, så er det ikke én, men hundre sorger det forteller om. Vi vet at å gråte er sunt og naturlig. Vi vet at å gråte ikke har med svakhet å gjøre, det er heller en slags styrke. Likevel river gråten oss løs fra jorda, rot for rot. Vi blir fallende trær når vi gråter.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sjalusi, i likhet med den forfeilede kjærligheten som frembringer den, har ingen respekt for tid eller rom eller kloke resonnementer. Sjalusi kan vekke de døde med ett enkelt foraktelig stikk, eller få deg til å hate et fullkomment fremmed menneske bare du hører navnet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Den er lett. Lidelse er når man er sulten, stemmer ikke den? Når vi er sultne etter noe, da lider vi? Ikke være sulten er likt med ikke lide? Det er jo noe alle vet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg røykte den gangen, for i likhet med alle andre som røyker her i verden, ønsket jeg like sterkt å dø som å leve.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Skaftet på den kniven vi bruker på oss selv består av skyldfølelse, mens selve bladet ofte er kjærlighet, men det er angst som holder bladet skarpt og som regel er det angsten som til slutt tar knekken på oss.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det verste andre kan gjøre mot oss, får oss av en eller annen grunn til selv å skamme oss. Det verste andre kan gjøre mot oss, treffer alltid det i oss som ønsker å elske det å være til, elske verden, elske livet, og noe av skammen vi føler når noen forbryter seg mot oss, er skammen over å være menneskelig.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når vi synger er vi ikke i stand til å lyve eller å skjule våre hemmeligheter, og India er en nasjon av sangere som fremfor alt elsker sangene vi søker til når det å gråte ikke lenger er nok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Aud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana Wesserling