Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 136 sitater

“Lies we tell ourselves are the ghosts that haunt the empty house of midnight.”

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sannheten er at uansett hvilket spill du spiller, uansett om du sitter i flaks eller uflaks, så kan de forandre ditt liv fullstendig med en enkel tanke eller handling - om det skjer i og av kjærlighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vennskap er som en prøve i bokstavregning som ingen består. Når jeg er som mørkest til sinns, tenker jeg som så at det beste som kan sies er at en venn er noen som du ikke forakter.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

I think the future is like anything else thats important. It has to be earned.If we dont earn it we dont have a future at all. And if we dont earn it, if we dont deserve it, we have to live in the present, more or less forever. Or worse, we have to live in the past. I think thats probably what love is - a way of earning the future.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvert eneste av et menneskes hjerteslag er et univers a muligheter

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man vet aldri hva folk har inni seg før man begynner å ta det fra dem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

I dypet av vårt hjerte tror vi alle på mirakler

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Noen ganger elsker vi uten annet enn håp. Noen ganger er gråten vår alt annet enn tårer. Når det kommer til stykket, er det dette alt handler om: kjærligheten og det den forplikter til, og sorgen og den sannheten den bærer i seg. Når det kommer til stykket, er dette det eneste vi har - å holde rundt hverandre, inntil det blir lyst.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hun ville gjort hva som helst for ham. Noen kvinner er slik. Noen kjærlighetsforhold er slik. De fleste kjærlighetsforhold er slik, har jeg inntrykk av. Hjertet begynner å føles som en overbefolket livbåt. Du kaster stoltheten din overbord for å holde båten flytende, og selvrespekten din og uavhengigheten din. Etter en stund begynner du å hive ut folk - vennene dine, alle du kjente før. Og fortsatt er det ikke nok. Livbåten fortsetter å synke, og du vet at den kommer til å dra deg med ned. Jeg har sett det skje med mange jenter her nede. Jeg tror det er derfor jeg er lei av kjærligheten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Å sitte fengslet betydde at de tok fra deg sola og månen og stjernene. Fengselet var ikke helvete, men det fantes ingen himmel der heller. På sitt eget vis var dét like ille.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ester MahlumFrode TangenEli HagelundIngunn SBerit RDun AenghuselmeToveReadninggirl20Anniken RøilGVThomas KlakeggHarald KMartinenAnne-Stine Ruud HusevågJostein RøysetChristenOmwriterStjernekastRune U. FurbergVibekeBerit B LieAmanda AaserødJulie StensethkaroghAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLene ValdemarsenHeidi LLeseberta_23Kjell PAneGladleserBoktimmyHilde H  HelsethThomas Heie H.Marit HåverstadHallgrim BarlaupStregaMarianne MIda S