Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 31 til 40 av 40 sitater

Det er på håret man ser hvilke jenter som ikke har mødre. Mitt hår pekte konstant opp i elleve forskjellige gale retninger, og T. Ray nektet selvfølgelig å kjøpe hårruller til meg, slik at jeg året rundt måtte rulle opp håret med Welch druesaftbokser,som gjorde det umulig å få sove. Jeg har alltid måttet velge mellom å være ordentlig på håret og en god natts søvn.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vet, enkelte ting betyr ikke så mye, Lily. Som fargen på et hus. Hvor viktig er det i den store sammenhengen? Men å gi et menneske et løft, det betyr noe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å vite kan være en forbannelse i et menneskes liv. Jeg hadde byttet ut en haug med løgner mot en haug med sannheter, og jeg visste ikke hva som var tyngst. Hva var det vanskeligst å bære på? Det var et tåpelig spørsmål, for selv om du kjenner sannheten, kan du ikke gå tilbake å plukke opp en koffert full av løgner. Tyngre eller ei, sannheten er din nå...

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hvis du vil ha noe av noen, må du alltid gi vedkommende en mulighet til å gi deg det.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Livet har det merkverdig nok med å gå videre uansett hvor nedslått du er.

Godt sagt! (13) Varsle Svar

Folk vil heller dø enn tilgi. Så vanskelig er det. Hvis Gud hadde sagt rett ut: "Jeg gir deg et valg, tilgi eller dø," ville mange bestilt kiste med det samme.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hvis du tror det er stille på landet, har du aldri vært der. Tre frosker er nok til at man ønsker seg øreklokker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Folk som tror at døden er det værste som kan skje, vet fint lite om livet.

Godt sagt! (24) Varsle Svar

Kroppen vet om ting lenge før hodet. Jeg lurte på hva det var kroppen min visste, men som jeg ikke visste.

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Du kan være dårlig i noe, men om du elsker det er det likevel nok.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilEster SPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidiEirin EftevandReadninggirl30