Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 51 til 60 av 69 sitater

Jeg skulle ønske jeg kunne spare den lille rest jeg har igjen av livet inntil jeg vet hva jeg skal gjøre med det.

Godt sagt! (35) Varsle Svar

... jeg så to utstående ører komme gående mot meg fra den andre enden av skolegården, det var han de kalte vandrepokalen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når jeg står sånn og planlegger må jeg lukke øynene, jeg blir varm under øyelokkene, og kanskje hadde det vært bedre å grave ned meg selv i stedet for dette kistestyret. Jeg vet ikke om det er verdt det og om livet er verdt å leve, det får jeg vel ikke vite før jeg er død og antakelig ikke da heller.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er meningsløst å være pen når ingen legger merke til det.

Godt sagt! (24) Varsle Svar

Det siste som står i Bibelen er: "Jeg sier til enhver som hører ordene i denne profetiske bok: Om noen legger noe til, skal Gud legge på ham de plager som det er skrevet om i denne bok." Så det var overraskende å bla om og se at det på neste side kommer et tillegg.

Godt sagt! (19) Varsle Svar

Som sosialist er jeg mer av den koselige og naive typen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Epsilon hadde en mistanke om at Stein var intelligent, for han satt ofte og smilte når Epsilon snakket om statistikk. Endelig en som visste å sette pris på en god normalfordeling.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Epsilon er helt stille når han sover, ofte kan jeg ligge lenge uten å åpne øynene før jeg står opp, og så gjetter jeg på om han er der ved siden av meg eller ikke. Nå går jeg ut av rommet med øynene lukket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mest ønsket jeg meg at Epsilon skulle pensjonere seg. "Men jeg trenger et fristed fra..." og det så ut som han skulle si "tosomheten", men så sa han "nakenheten". "Er det meg du sikter til?" sa jeg. "Jeg nevner ingen navn," sa han.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en overdrivelse å si at jeg våkner, for jeg tror aldri at jeg sovner, og hvis jeg sovnet drømte jeg at jeg lå våken i senga og ikke fikk sove.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

JoannMorten BolstadGrete AastorpTjommimgeAnne-Stine Ruud HusevågBente NogvaSivHanne Kvernmo RyeConnieBjørg Marit TinholtEli HagelundLeseberta_23Marianne MTanteMamieReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliTone HFride LindsethelmeEllen E. MartolPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundAvaKjell F TislevollVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadVannflaske