Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 69 sitater

Dagen før han skulle på jobb igjen etter ferien var kista ferdig, den kunne ikke vært finere. Epsilon hadde lakkert den, og da jeg åpnet lokket så jeg at han hadde brent inn "Til min elskede Mathea" i bunnen. Vanligvis hører jeg ham bare si "jeg elsker deg" etter at vi har lagt oss om kvelden og han tror at jeg har sovnet, og så sier jeg "ich liebe dich von ganzem Herzen" tilbake når jeg tror han har sovnet, og jeg rødmet da jeg leste ordene i bunnen av kista, og Epsilon rødmet enda mer, og ingen av oss sa et ord til om den saken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ser utover Lutvann. I en bok jeg leste, ble han det handlet om, han var dømt til døden, spurt om hvordan han ville forestilt seg det evige liv. ". Et liv der jeg kunne bære med meg minnene fra dette", svarte han. Det synes jeg var godt sagt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

..Og det er sant at er du fornøyd selv, har ikke Herren eller noen andre noe annet valg enn å være fornøyd med deg, de heller.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Helt frem til Dagsrevyen ringer jeg og spør etter nummeret mitt, med forskjellig stemme hver gang. Når jeg dør, vil de ansatte på Opplysningen sørge, og si: "Husker dere Mathea, hun som satte rekord i antall førsteplasser på topp- ti lista, husker dere hvor bra virksomheten gikk den gangen, vi hadde til og med råd til en årlig firmafest"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Værmeldingen tar slutt, statsmeteorologen ønsker meg en god kveld, jeg takker for det og tygger videre på agurken, mens jeg tenker på bitemerkene. Det gjør jeg fordi Descartes sa at "jeg tenker, altså er jeg" . Men så forsvinner til min forskrekkelse den ene fortanna mi ut av munnen, og i natt mistet jeg en føflekk, den lå igjen på lakenet da jeg stod opp, det blir bare mindre og mindre igjen av meg. Hvor skal dette ende?.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ser ikke ut til å være mange så mange eldre på dugnaden, men noen ser skrale ut, mer enn meg, og egentlig er det sikkert fint å være krum når man skal plukke søppel.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da jeg står i kassa kommer jeg på at jeg umulig vil få plass til alt sammen i handlenettet mitt, og jeg blir nødt til å spørre om pose, men så husker jeg de sa på nyhetene at det jobber så mange svensker i Norge nå, og jeg vet ikke hva pose er på svensk. Ekspeditøren legger så to stykker på samlebåndet uten å spørre eller se på meg, og jeg blir lettet, og hvisker et "tack" som høres ut som et hikk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg går med raske skritt inn i oppgangen, og jeg visste knapt at vi hadde oppslagstavle, jeg har vært altfor opptatt med å se ned i bakken. Det står DUGNAD!!!!! på lappen, og jeg må ta et skritt bakover, det skulle ikke være nødvendig å rope på den måten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Alle mennesker har unikt DNA, og det er fint å tenke på at jeg er unik, men så kommer jeg på at det er hver og en kineser også.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"Jeg kan melde meg inn i Sosialistisk Venstreparti", sa jeg. "Det kan du", sa Epsilon. "Jeg så i en reklamebrosjyre at medlemsskapet ikke koster mange kronene i året", sa jeg. "Det er bare å krysse av for vanskeligstilt på giroen. Kanskje jeg kan trekke det fra på skatten"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroRufsetufsaGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo Rye