Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 41 til 50 av 69 sitater

Epsilon sier det statistisk sett er størst sannsynlighet for å dø i senga. Jeg bør kanskje stå opp.

Godt sagt! (21) Varsle Svar

"Vi kan flytte hvis du absolutt vil," sa jeg. "Jeg vil ikke flytte," sa Epsilon. Det var en strek i regningen. "Men jeg nekter å flytte til Svalbard," sa jeg, som også var et annet utspill enn hva jeg hadde planlagt. "Isbjørnene der er veldig utspekulerte," fortsatte jeg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Om kveldene prøvde jeg å overtale ham til å bli med på nakenbading for det hørtes romantisk ut, men han nektet, han stolte ikke på meg i det våte element etter en episode med en glassmanet. De kan faktisk bite, og selv om vi nå var langt fra saltvann og glassmaneter, ville han ikke risikere noe som helst. Det lengste han kunne strekke seg var til nakenvassing, så da gjorde vi det.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Leve. Gripe dagen. Jeg står foran senga på soverommet, jeg vet ikke hvordan man griper dagen. Til slutt bestemmer jeg meg for å begynne med dødsannonsene slik jeg pleier.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Begravelse - begrav Else

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ensomhet - en som het

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg må være den morsomte jeg kjenner. Nå kjenner du jo strengt tatt ingen andre enn meg, sier han. Men dog, sier jeg.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Det var ikke likt meg å si noe sånt. Jeg skulle ønske jeg hadde sagt noe annet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Som liten drømte jeg alltid om å bli hentet i ambulanse, og var det en i nærheten krysset jeg fingrene og hvisket: "La det være meg, la det være meg", men det var aldri meg, ambulansene var på vei bort, jeg hørte det på sirenene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er selvbedrag å tro at man ikke kan være ensom bare fordi man er opptatt, men det viktigste er at ingen andre tror du er ensom.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Sist sett

Janne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaMargrethe  HaugenVannflaskeTonesen81Heidi HoltanTurid KjendlieLena Risvik PaulsenMarit HåverstadBjørg  FrøysaaFrode Tangenmgeingar hCarine OlsrødGrete AastorpAnneOda Marie HIngvild RosslundHarald KRufsetufsaOdd HebækHilde Merete GjessingReidun SvensliDolly DuckTone SundlandPrunellaEllen E. MartolTheaKaramasov11Aud Merete RambølGroGodemineChristofer GabrielsenBente NogvaBeathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoann