Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 23 av 23 sitater

Men det finnes et annet slags hull, og det er det såret som splitter familier. Det hender at dette såret oppstår ved fødselen, andre ganger kommer det senere. Vi er alle opptatt av å utbedre det som er knust. Det er et helt livs verk. Vi vil overlate mye ugjort til neste generasjon.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Slik forholder det seg også med livet. Du lever det forlengs, men forstår det baklengs. Det er bare når du stanser opp og kaster et blikk bak deg at du kan se det liket som ble valset ned under hjulene dine.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det virker som om vi mennesker aldri lærer. Og slik lærer vi den samme leksen om igjen for hver generasjon, og så vil vi gjerne skrive epistler. Vi oppfører oss som misjonærer overfor vennene våre, tar tak i skuldrene deres og rister dem: "Grip dagen!" sier vi. "Det som betyr noe er denne stunden!" De færreste av oss kan gå tilbake og gjøre ting godt igjen. Vi kan ikke gjøre noe med våre burde ha eller kunne ha. Men enkelte heldige menn som Ghosh har aldri slike bekymringer. Han behøvde ikke å tenke på å gjøre noe godt igjen. Det var ingen sjanser han hadde unnlatt å gripe. Av og til kunne Ghosh trekke på smilebåndet og blunke til meg tvers over gulvet. Han lærte meg å dø, akkurat som han hadde lært meg å leve.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Trygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-Lisealpakka