Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

Jeg så ut på torget, og så henne komme gående gjennom folkemassen med hodet løftet som om fiestaen var arrangert til ære for henne, og som om hun likte det og gledet seg over det.
"Mor'n, smågutter!" sa hun. "Jeg skal hilse og si jeg er tørst."

Godt sagt! (4) Varsle Svar

De forstår, hr. Barnes, det er fordi jeg har vært med på så meget at jeg kan nyte alle ting så godt. Tror de ikke det er så?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg tente lyset igjen og leste. Jeg leste Turgenjev. Jeg visste at fordi jeg leste ham i den overfølsomme sinnstilstanden jeg befant meg i etter å ha drukket for meget, så ville jeg en gang komme til å huske det leste igjen, og da som noe jeg virkelig hadde opplevet. Det ville for alltid være mitt. Det var atter en god ting en betalte for, og så hadde. En gang i grålysningen sovnet jeg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

"Isn't it wonderful", said Brett. "We all have titles. Why haven't you got a title, Jake?"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I lay awake thinking and my mind jumping around. Then I couldn’t keep away from it, and I started to think about Brett. I was thinking about Brett and my mind started to go in sort of smooth waves. Then all of a sudden I started to cry. After a while it was better and I lay in bed and listened to the heavy trams go by.. and then I went to sleep.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

I misjudged you… You’re not a moron. You’re only a case of arrested development.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er vanskelig å være sterk om dagen, men om natten er det verre.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

This wine is too good for toast-drinking, my dear. You don't want to mix emotions up with a wine like that. You lose the taste.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

You know it makes one feel rather good deciding not to be a bitch. It's sort of what we have instead of God.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Alt jeg forlanger av en vin er å få nyte den.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud