Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 12 sitater

Da skipet gikk ned gråt Bluetooth. Bare gråt du, det er barndomshjemmet ditt som er borte

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så åpnet han døren og gikk ned trappen til Prinsegade, full av denne blinde triumfen som folk noen ganger føler når de har beseiret sin egen sunne fornuft.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Naturen var verken rettferdig eller urettferdig. Begge deler var menneskets privilegium.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vi seiler ikke fordi det finnes et hav. Men fordi det finnes en havn.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Krigslevenet ble for mye for Laurids, som fra før av ikke hadde respekt for noen ting.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Dere kan nevne alle bordellgatene i verden," sa han, "og alle spritmerkene, og så kan dere telle dem og legge dem sammen. Da får dere det tallet som beviser matematisk hvor fryktelig dumt det er å drukne".

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Kvinner måtte aldri få det de bad om. De ville helst stå foran en låst dør og trygle og gråte. Man måtte ikke være hyggelig, selv om man kanskje hadde lyst. Det var det som gjorde det så forbasket vanskelig. Man måtte skremme dem littegrann. Ikke for mye og ikke for lite. For mye, så gikk de i panikk og man fikk det ikke som man ville. For lite, så ble man dørmatte for de nusselige, små føttene deres.

(...) Kvinner likte menn som som fikk dem til å le. Men de elsket menn som fikk dem til å gråte

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Slik gjør vi det her, sier bonden på slektsgården sin. Ja, men slik gjør de det ikke der, sier sjømannen, for han har sett mer. Bonden bruker seg selv som målestokk for alt. Sjømannen innser raskt at det ikke går.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Han er full av smerte og vet ikke at det er en smerte født av utålmodighet. Han ønsker å bli stor med det samme. Han innser at barndommen er en unaturlig tilstand, og at inni ham bor et mye større menneske som han hindres i å være, og som først vil komme frem bortenfor horisonten.

Herman fortalte oss aldri om denne natten, ikke til en eneste en av oss.

Men vi har stått der selv

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Når vi selv er ulykkelige, lengter vi etter et fellesskap med andre som har det som vi, etter denne bittersøte bekreftelsen på at vi ikke lider fordi vi har vært uheldige eller valgt feil, men fordi det er livets lov.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne M