Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 62 sitater

hvor lite vet vi ikke om hva som vil gjøre våre medmennesker lykkelige! Vi dømmer ut fra egne ønsker, og våre medmennesker er ikke bestandig ærlig nok til å gi oss så mye som et hint om sine.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

De to manglet faktisk fullstendig berøringspunkter på det mentale plan, den ene visste ingenting om hva den andre tenkte eller drømte om. Det forekommer bare så altfor ofte, også mellom mennesker son stadig tenker på hverandre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
  • ikke noe menneske med lidenskaper og fantasi kan unngå at tankene blir styrt av disse lidenskapene, og la være å danne seg bilder av håp som tilfredsstiller dem eller frykt som får dem til å svi.
Godt sagt! (3) Varsle Svar

Lydgate måtte smile. "Jeg innrømmer at det kan virke litt lettvint å foreskrive adspredelser som medisin. Det er omtrent som å si til folk at de ikke må miste motet. Kanskje burde jeg heller si at De burde finne Dem i å kjede Dem litt og ikke arbeide så hardt som De har gjort hittil."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Samfunnet krevde aldri noe så vanvittig som at en mann skulle tenke like mye på sine egne muligheter til å gjøre en ung pike lykkelig, som på hennes til å tilfredsstille ham.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Øltapperen og synderen er ikke alltid i praksis så ulik den moderne fariseerer; de fleste av oss ser bare så vidt feilene ved vår egen oppførsel tydeligere enn feilene ved våre egne argumenter, eller hvor kjedelige de vitsene vi slår om oss med egentlig er.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

At han noengang skulle bli stilt i en virkelig ubehagelig situasjon, måtte gå med bukser som var blitt for trange etter vask, spise kaldt kjøtt, måtte spasere fordi han ikke hadde hest eller på noen måte bli nødt til å "bremse", var helt absurd og helt uforenlig med alt han eide av naturlig optimisme.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

... det er visst fryktelig vanskelig å være lærd; det virker som om slike mennesker sliter seg ut mens de strever med å tenke dypt og aldri får noen glede av tankene sine fordi de blir altfor trette.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

En mann kan ha mange motiver for å trekke seg tilbake, men selv en vismann ville ha mislikt ikke å bli savnet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg gir etter for et par svakheter, så de ikke skal bli altfor dominerende.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Leseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingEgil StangelandReidun SvensliCathrine Pedersen