Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 62 sitater

Nyheter blir ofte spredt like tankeløst og effektivt som pollen som bier bringer med seg når de flyr fra blomst til blomst på leting etter nektar.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det slo Will at det kanskje var en av disse oppblåste og innpåslitne politiske spyfluene som påsto at de kjente ham etter at de hadde hørt ham tale en gang eller to om reformspørsmålet, og som mente de hadde nyheter å komme med som var verdt en shilling.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det var en samling landsens fjes som fra år til år utgjorde menigheten mellom de hvitkledde veggene og de mørke, gamle kirkestolene, uten at helhetsinntrykket forandret seg stort mer enn det vi ser på et tre der en gren fra tid til annen brekker her og der av elde, men som likevel stadig får nye skudd.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mr. Brooke måtte naturligvis ha hjelpere som kjente velgerne i Middlemarch og visste hvordan de på beste måte skulle utnytte deres uvitenhet så de stemte for reformen; en metode som var påfallende lik den som ble brukt for å sikre støtte mot reformen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"For Dorothea- som var så ung at hennes øyne under de lange,tette vippene, da tåreregnet endelig hadde gitt seg, så like klare og våkne ut over verden som nyutsprungne pasjons blomster....."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

" Jeg var ikke i stand til å få noe ut av den. Forstår du nå at jeg ikke kunne bøye mitt sinn inn under ditt og gi meg i kast med et arbeid jeg ikke trodde på?" Dorothea

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå hadde Mrs. Bulstrode i lang tid vært nær venninne med Mrs. Plymdale. De hadde nesten nøyaktig samme smak når det gjaldt silkestoffer, undertøy, porselen og prester, og betrodde hverandre sine små problemer med hus og helbred.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mr Casaubon hadde da heller ikke gjort det klart for seg selv hva årsaken kunne være til denne motviljen. Som de fleste av oss, prøvde han heller å rettferdiggjøre sin irritasjon enn å se inn i seg selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var arv et spørsmål om hvem man likte, eller om hvilke forpliktelser man hadde?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg synes ikke vi har rett til å kreve de store forandringene til menneskets beste før vi har prøvd å endre alt det onde vi ser rundt oss, og som vi har et direkte ansvar for.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle