Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 31 til 34 av 34 sitater

Tar frem et ark og setter en strek nedover langs midten. På venstre side skal jeg skrive opp alt som gjør meg glad. På høyre alt som gjør meg trist. Overraskende hvor mye jeg kan få opp i venstre kolonne. Derfor er det så lurt for meg å gjøre det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sol er bra. Stikker på 7 eleven og kjøper tre rosinboller. Det står også på lista over ting som gjør meg glad. Tre boller og en kaffe i sola. Femten minutter med dette, og så er det lov å gå hjem.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg får kapra en taxi og ber om å bli kjørt til Østre krematorium. Sjåføren skrur umiddelbart av musikken og kjører i stillhet i retning Helsfyr. Allerede føles ting veldig feil.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Til sammen tre timer ute i vinterkulda. Resultat: gnagsår, lett astma og akutt influensa. Det er først i dag jeg er i noe som ligner en form til å rable ned hvorfor jeg ikke har skrevet noe i det siste. Tre begravelser har jeg gått glipp av. Ikke bra i det hele tatt, og jeg lover å skjerpe meg. Dårlig samvittighet har jeg òg. Var jeg egentlig dårlig nok til ikke å gå på den som var i dag, eller benyttet jeg meg av sjansen til å skulke når jeg først hadde den? Tror ikke jeg har skulka, altså; og jeg har faktisk abnormt dårlig samvittighet. Det alene er i hvert fall grunn nok til ikke å avbryte ennå. Jeg bryr meg. Jeg gjør det.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtTrude JensenkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseTove Obrestad WøienSissel ElisabethTurid KjendlieIngvild SmgeChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69