Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 20 sitater

Du har fått for lite øl og pepperrot, derav kommer sykdommen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg elsker Dem så høyt...jeg elsker Dem grenseløst. La meg få kysse kjolesømmen Deres, la meg få gjøre det! Å, la meg få gjøre det! Jeg klarer ikke lenger å høre på når kjolen Deres rasler.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han var av denne mangehodede og brogede skare av vrøvlekopper, aborterete misfostre og halvdannede viktigpaver som tror de vet alt, denne legion som straks og på et blunk tilslutter seg enhver idé som er på mote, for så umiddelbart å vulgarisere den og på denne måten like hurtig lage en karikatur av alt det som de i noen tilfeller mener seg å tjene på den mest oppriktige måte.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Det er ikke deg jeg bøyer meg for, sa han i en sky tone, idet han gikk bort til vinduet, - det er all menneskelig lidelse jeg bøyer meg for.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og derfor har jeg heller ikke noe imot å oppføre meg som en vulgær type, all den stund dette er en drakt som er så bekvem nettopp i vårt klima...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv sitter du jo på dine prinsipper som på en springfjærmadrass, du kan ikke bevege deg efter din egen fri vilje..

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg bærer min lille murstein til den almene lykkes byggverk, og derfor har jeg fred i mitt hjerte.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hva forstanden ikke makter, det klarer djevelen!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Et menneske trenger luft, luft, luft først og fremst!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Å lyve sin egen løgn er bedre enn å tale en annens sannhet; i det første tilfellet er du et menneske, i det annet bare en papegøye!

Godt sagt! (35) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEli HagelundBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil Stangeland