Ingen hylle
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne boken gir en praktisk innføring i raw food, samt oppskrifter og inspirasjon. Det handler om å tilberede mat uten oppvarming over 40 grader for å bevare mest mulig næring og energi. Oppskriftene er enkle og sunn og basert på frukt og grønnsaker. Blant rettene er søt morgengrøt med frukt, granateplejuice, zucchinipasta med sjampinjonger, avokadosuppe, linfrøkjeks og brownies.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2010
Format Heftet
ISBN13 9788202322694
EAN 9788202322694
Språk Bokmål
Sider 173
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!