Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter for den som vil ha god, moderne mat, men som vil ha det enkelt, og for den som vil lage fantastiske retter, men som ikke har tid til å bruke natten til matlaging. Har oppskrifter på salater, dressinger, fiskeretter, skalldyr, grønnsaker, risotto, couscous og desserter. Har stikkordregister.
Omtale fra forlaget
"Jeg ønsker å lage enkel mat med de aller beste råvarene som er å oppdrive, "Maten skal være 'naken' og strippet for alt fiksfakseri, slik jeg lager maten hjemme hos meg selv." Dette er Jamie Olivers matfilosofi. Jamie Oliver er den upretensiøse og rocka unge tv-kokken. Samtidig er han også Storbritannias mest talentfulle og spennende kjøkkensjef. Han begynte tidlig å lage mat. Etter utdanningen jobbet han i Frankrike og Italia, og har deretter samarbeidet med mange av de største i den britiske restaurantverdenen, blant annet på The River Café. Den første kokeboken hans er full av enkle og gode oppskrifter hvor både atmosfære og stemning gjenkjennes fra tv-programmene. I tillegg til oppskriftene får du nyttige og gode tips.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2002
Format Heftet
ISBN13 9788205304321
EAN 9788205304321
Språk Bokmål
Sider 249
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket