Dette blir rett og slett den lista jeg skal prøve å følge dette året. Når jeg har fått lest bøkene så skriver jeg hva jeg synes om dem, så du kan se om du er enig eller ikke :)


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har ikke lest alle på lista di - men av de jeg har lest er mine favoritter Extremely loud and incredibly close, The book thief og The timetravellers wife :) Sier som Elida; kos deg! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det, jeg gleder meg masse til å lese alle, men egentlig spesielt extremely loud and incredibly close, tror den er bra :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange bra bøker her! Regines bok har eg lest, Follett og Niffenegger kan eg tenka meg å lesa, same med Zusak. Eg har lest 5 bøker om vampyrene til Harris, og har igjen 2 bøker i Narnia-serien:-) Happy reading!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kult! Jeg er i ferd med å starte på den andre vampyrboka, selvom jeg ikke skrev de opp, jeg bare regner med å lese hele serien :) Jeg har hele Narniaserien i én bok, men har lest Løven, heksa og klesskapet før :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne Jensen