Alt som heter eksamen, pensum og stress er lagt på hylla. Nå koser jeg meg med å ta igjen alt jeg ikke har fått lest det siste året. Gi meg lange, late dager i sola med en god bok, så er jeg lykkelig!

Har du noen gode tips, så si gjerne ifra. Leser for det meste alt! Holder på med Enhjørningen av André Bjerke nå.


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enhjørningen er ei flott novellesamling, personleg synes eg dei 2 første historiene er langt betre enn dei 2 siste.

Til lange, late dagar, er det viktig med lange, gode bøker, og eg ser du er glad i fantasy så då kan eg anbefale eit par frå denne genren.

George R.R. Martins serie "the song of ice and fire", har blitt omtalt som sopranos i middelalderen, og er ei fantastisk forteljing om maktkampen i det krigsherja Westeros. Dette er min favoritt fantasy serie, grunna den ubarmhjertige realismen, og det at boka ikkje har noko typisk svart/kvitt persongallerie, der karakterane anten er svært gode eller svært vonde, nei her er det mange obskure gråfargar.

Dersom du ikkje synes brutal maktkamp er heilt deg. Kan du prøve deg på Robert Jordans "Wheel of Time". Dette er ei lang episk forteljing (12 av 14 bøker er utkomne), der kampen mot "The Dark One" står sentral. (12 bøker +2) vi følgjer den unge helten Rand al' Thor på hans ferd for å redde verden mot mørkets herskar. Det kan høyres litt klisjeaktig ut, men det er ein spennande og solid serie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for flotte tips! De skal jeg sjekke ut neste gang jeg er på biblioteket. Det har nok gått mye i fantasy ja, men er veldig glad i mye forskjellig. Ser at den sistenevnte er en lang serie, og det er jo perfekt sommerlesning!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag