Bøker som får masse skryt og yatzy i seksere - uten at jeg helt skjønner hvorfor...


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Har bare lest de to øverste, men må si meg ganske enig. Mytting-boka er god, men at den er genierklært forstår jeg ikke helt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Smak er smak. Jeg liker ikke helt ordet oppskrytt for når en forfatter når ut til tusener så må det jo være noe ved det som folk kan kjenne seg igjen i eller liker. Ingen kan nå ut til alle, og det er vel helt greit det også. Men noe kred må vel disse forfatterne få når de klarer å skrive litteratur som når så mange. Selv har jeg bare lest Lars Mytting sin av disse tre. Det var i hvert fall en god bok etter min smak.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Selvfølgelig er dette subjektivt. Andre må selvfølgelig få mene noe annet. Men stort opplag må ikke nødvendigvis bety at jeg vurderer en bok som god.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vBeathe SolbergIngridIngunn ØvrebøBjarte EliassenlenalillesundkntschjrldMonica CarlsenKjartanCtinaIris ElisaSimen "Boktimmy" IngemundsenDaffy EnglundKnut SimonsenAudhildMarit HøvdemoiraTorill Elisabeth RevheimTine SundalLama Diehl-DahlPangLeserAnn ChristinAjiniakraAtmanMarit HåverstadLisbeth Kingsrud KvistenAmanda AAnniken LOleLailaHarald KGro-Anette SlettebøPia Lise SelnesEirin EftevandIngunn SElin SkjerengTone SundlandRufsetufsaAstrid PedersenTatiana Wesserling