I dag tok jeg en tur til Fretex igjen, og gjorde noen skikkelige kupp. Åtte bøker til tilsammen 95 kroner (sju pocket til 10 kr stk., samt én hardback til 25 kr). Å, hvor glad jeg er for å bo nærme en Fretex med bøker!


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Er dette en Fretex som tar i mot bøker? I tilfelle vil jeg vite hvilken det er.. Jeg har ikke plass til alle bøkene mine og gir de gladelig bort til Fretex for andres glede!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det gjør de. Tror du kan levere bøker til flere av de i Oslo, og til den i Moss. Det finnes sikkert flere rundt om i landet som tar imot, også.
Ellers er det antakeligvis mange her inne som kunne tenke seg å ta imot gratis bøker. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

vet dere om Freetex tar inn bøker fra folk også? Gjelder det bare utvalgte Freetex som har bøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fretex tar inn bøker fra folk, ja. Det er sånn de får varene sine. :-)
Det er bare noen få av Fretexbutikkene som har bøker, dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har handlet masse gode bøker på Freetex. Det er utrolig hva folk gir inn...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, noen ganger kan det være totalt ubegripelig at noen vil gi fra seg så mange vidunderlige bøker, men likevel er jeg jo glad for at folk gjør nettopp det. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.