Lykkeformelen

hvordan gode følelser oppstår

av (forfatter) og Gerd Paulsen (gjendikter).

Gyldendal 2005 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.86 (7 terningkast.)

41 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka ser på den emosjonelle sida av mennesket, og forteller at nyere forskning viser at det er mulig å måle følelser. Boka formidler den kunnskap om mennesket som dagens filosofer, psykologer og medisinere har kommet fram til. Den ser på hva lykke faktisk er, tar for seg de forskjellige lidenskapene som begjær, nytelse, kjærlighet og vennskap og hvilke strategier man kan bruke for å oppnå lykke. Har litteraturliste.

Omtale fra forlaget

Boken for deg som ønsker å vite hvordan gode følelser oppstår . og hva man kan gjøre for å bli lykkelig. Lykkeformelen ble en stor bestselger i Tyskland. Boken handler om et tema som har fulgt menneskene fra tidenes morgen . lengselen etter et lykkelig liv. Stefan Klein kaster nytt lys over spørsmål vi alle er opptatt av: Hva er lykke? Hvordan oppstår gode følelser? Kan vi «lære» noe om veien til et godt liv? Lykkeformelen er en bok som gir leseren kunnskap om og nye perspektiver på de virkelig viktige tingene i livet.«. vitenskapsstoffet er lærerikt, og Kleins budskap blir mer nyansert etter hvert. Han søker nemlig svar i en lykkelig balanse mellom natur og kultur, individ og samfunn.»Fredrik Wandrup, Dagbladet«Når du har lest denne boka, vil du se annerledes ut i hodet, lover Klein. Og han har rett.» Der Spiegel

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788205335691

EAN 9788205335691

Serie Gyldendal pocket

Språk Bokmål

Sider 301

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 3 1 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

I dag tok jeg en tur til Fretex igjen, og gjorde noen skikkelige kupp. Åtte bøker til tilsammen 95 kroner (sju pocket til 10 kr stk., samt én hardback til 25 kr). Å, hvor glad jeg er for å bo nærme en Fretex med bøker!


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Andre utgaver