Frie kaker

kunsten å bake supergode kaker uten melk/mel/egg/sukker

av (forfatter) og Anne Spurkland (illustratør).

Spartacus 2011 Innbundet

8 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

lillevills eksemplar av Frie kaker - kunsten å bake supergode kaker uten melk/mel/egg/sukker

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Hvorfor skal det være sånn at dersom man ikke tåler en av de elementære ingrediensene i kakebaking . melk, mel eller egg . så avspises man ofte med fruktsalat eller is? Det er kjedelig, og det må slett ikke være sånn. Med et hjerte som banker for allergikerne har Anne Spurkland laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning. I bokas første del finner du et kapittel om kakekjemi, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakingen. Når du først har lært deg de grunnleggende prosessene, er det lett å eksperimentere på egen hånd. For selv om boka inneholder et vell av inspirerende oppskrifter, er Annes mål at du selv tør å prøve deg fram, og siste kapittel i boka kalles «Kaker fri for konvensjoner». Dette er en bok for allergikere, venner av allergikere, den som vil spise mindre sukker eller hvetemel, den som baker på impuls og ikke nødvendigvis har alle de «rette» ingrediensene i skapet og den som elsker å bake kaker og som syns det er morsomt å eksperimentere.

Bokdetaljer

Forlag Spartacus

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788243006232

EAN 9788243006232

Språk Bokmål

Sider 318

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Utforskning av kakebakingens grenser er morsomt. Kjøkkenet minner om forskningslaboratoriet, i og med at prossessene som inngår i matlaging og kakebaking, faktisk er kjemiske og fysiske prosesser som har sine forklaringer i molekylenes egenskaper. Forskjellen fra forskningslaboratoriet er at på kjøkkenet kan en også smake på resultatet av forsøkene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Det dyrebare - roman" av Linn Ullmann
  • "På vegne av venner - essay" av Kristopher Schau
  • "Fuglane - roman" av Tarjei Vesaas
  • "Bokhandleren i Kabul - et familiedrama" av Åsne Seierstad
  • "La meg synge deg stille sanger" av Linda Olsson
  • "Bienes hemmelige liv" av Sue Monk Kidd
  • "Anne Franks dagbok - 12. juni 1942 - 1. august 1944" av Anne Frank
  • "Drømmehjerte - roman" av Cecilia Samartin
  • "Ut og stjæle hester - roman" av Per Petterson
Alle bokanbefalinger for dette verket