Ingen lesetilstand
Ingen hylle
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra forlaget
Hvorfor skal det være sånn at dersom man ikke tåler en av de elementære ingrediensene i kakebaking . melk, mel eller egg . så avspises man ofte med fruktsalat eller is? Det er kjedelig, og det må slett ikke være sånn. Med et hjerte som banker for allergikerne har Anne Spurkland laget en kakebok med oppskrifter for enhver anledning. I bokas første del finner du et kapittel om kakekjemi, som forklarer hvilken funksjon de ulike ingrediensene har i bakingen. Når du først har lært deg de grunnleggende prosessene, er det lett å eksperimentere på egen hånd. For selv om boka inneholder et vell av inspirerende oppskrifter, er Annes mål at du selv tør å prøve deg fram, og siste kapittel i boka kalles «Kaker fri for konvensjoner». Dette er en bok for allergikere, venner av allergikere, den som vil spise mindre sukker eller hvetemel, den som baker på impuls og ikke nødvendigvis har alle de «rette» ingrediensene i skapet og den som elsker å bake kaker og som syns det er morsomt å eksperimentere.
Forlag Spartacus
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788243006232
EAN 9788243006232
Språk Bokmål
Sider 318
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Utforskning av kakebakingens grenser er morsomt. Kjøkkenet minner om forskningslaboratoriet, i og med at prossessene som inngår i matlaging og kakebaking, faktisk er kjemiske og fysiske prosesser som har sine forklaringer i molekylenes egenskaper. Forskjellen fra forskningslaboratoriet er at på kjøkkenet kan en også smake på resultatet av forsøkene.