Det å bake er en stor utfordring når man har begrensninger i forhold til hva man skal spise, om det gjelder gluten, melk, sukker eller egg. Jeg er så heldig at jeg ikke skal ha noe av dette og det tar litt tid å finne fram til erstatninger for vanlige matvarer. Forfatteren har gjort en stor jobb med å forklare hvordan prosessene foregår og å lage oppskrifter tilpasset de som har begrensninger i kostholdet.

Har ennå ikke prøvd noen av oppskriftene i boken, men på bloggen hennes fant jeg de saftigste bollene jeg har smakt siden jeg begynte å bake glutenfritt. Gleder meg til å kikke mer i denne og ikke minst prøve ut de forskjellige oppskriftene. Det er mye spennende som ser veldig godt ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim