Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir ei grunnleggende innføring i asiatisk matlaging og forteller det du trenger å vite om ingredienser, tilberedningsmåter og nyttige redskap. Boka har oppskrifter på forretter, supper og salater, ris og nudler, grønnsakretter, sjømat, kjøttretter og søtsaker. Har register.
Omtale fra forlaget
Oppdag wokens og soyasausens verden! Basic asiatisk leder oss gjennom jungelen av sitrongress og tamarind, tedrikking og meditasjon, spisepinner og varme kluter. Og fremfor alt: Her er oppskrifter på alt fra misosuppe, kryddersterke nudler og kokossuppe med kylling til sushi, Nasi goreng og mangokrem. Det er ingen ende på smakene - rent asiatisk! Basic asiatisk er en ny bok i Basic-serien - fargerike og trendy grunnbøker om mat, vin og hage.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2005
Format Heftet
ISBN13 9788203232152
EAN 9788203232152
Omtalt sted Asia
Språk Bokmål
Sider 160
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket