Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Høsten 2002 åpnet Jamie restauranten Fifteen i London. Et TV-team fulgte ham under etableringen av restauranten, der han hvert år planlegger å lære opp 15 ungdommer til å bli kjøkkensjefer. I denne boka viser han hvordan han lærer sine kokkelæringer. Den gir deg nyttige teknikker, enkle kjøkkentips og mer enn 100 nye oppskrifter.
Omtale fra forlaget
La Jamie lære deg å lage mat! Jamies stil er direkte og enkel. Gjør som Jamie er ingen murstein av en grunnkokebok, men den forklarer en del basisteknikker det er en fordel å kunne. Jamie guider deg trygt gjennom teknikker som posjering, koking, filetering, grilling og steking. Han gir deg råd om hvordan du kan tilpasse oppskriftene og hvordan du kan hente inspirasjon når du handler og lager mat. Jamie ønsker å gi deg selvtillit på kjøkkenet. Han vil at du skal ha det gøy når du lager mat og .; aller viktigst .; han lærer deg å bli sjef på eget kjøkken!
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788205309678
EAN 9788205309678
Språk Bokmål
Sider 333
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket